WARUNG SPANG MAKANDRA 2

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 315 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Warung Spang Makandra 2. Meer weten? Ontdek meer

10 mei 2024 om 20:47 Bezorger was erg vriendelijk. Medewerker van het restaurant die ik sprak was erg onprofessioneel. Heb heel bewust gerechten gekozen waar duidelijk kipfilet bij staat en kreeg alsnog kippendij filet. Had ook gevraagd om bestek maar niet gekregen.
20 apr 2024 om 23:30 heel weinig eten voor 26 euro. en weinig smaak. 3 hele kleine stukjes kip. Jammer maar erg teleurstellend, ik heb zelf nog maar wat extra kip opgebakken thuis.
25 mrt 2024 om 16:06 Wollah meh goeie
15 mrt 2024 om 19:33 De kipfile was op dus kreeg met bot in de rottie.
9 mrt 2024 om 6:46 Het eten was helaas koud
5 mrt 2024 om 21:10 Heerlijk maar had graag me soato groenten apart gewild. Zal het voortaan melden
3 mrt 2024 om 20:45 Heerlijk eten maar moest voor afhalen alsnog 40 minuten wachten
1 mrt 2024 om 21:20 Roti is goed, kousenband niet gaar Rest niet echt de moeite waard om nog x te bestellen Bakje bruine bonen, meer vocht dan bonen
10 feb 2024 om 16:17 Great service good food..
28 jan 2024 om 21:59 Bestelling geplaatst voor vega nasi, bami met vlees, 2 bakabana's met pindasaus en 2 soft drinks. De bakabana's waren op hier ben ik netjes voor gebeld en kreeg ik 2 loempia's voor in de plaats maar mijn nasi was niet vega. Jammer weer..
25 jan 2024 om 17:18 Top top top
22 jan 2024 om 9:28 Erg lang gewacht op mn eten wat ook nog eens koud aankwam. Kip was erg droog en dat kleine beetje kouseband wat je krijgt is gewoon sneu. Helaas niet meer voor herhaling vatbaar.